Időpont foglalás:  +36 20 235 4236

Autószerviz csomagjaink

Az autó megvételekor segítünk az állapotfelmérésben, az eladásnál a felkészítésben. Segítünk mindennemű feladatban, legyen az klímatisztítás, műszakivizsga vagy egy nagyobb javítás. Fék, futómű, olaj és szűrők egyéb folyadékok cseréjére, javítására vagyunk berendezkedve a gyorsszervizünkben.

A hagyományos olajcsere már a múlté. Manapság már nagyobb gondot kell fordítani az autók karbantartására egy olajcsere alkalmával is. Nálunk nemcsak minőségi olajat és gyárival megegyező alkatrészeket építünk be, hanem egy teljes átvizsgáláson esik át 10.000 kilométerenként a gépjármű. Az olajcsere inspekció díja 16.000Ft.

Tartalmazza: – inspekció nullázás szoftveresen és vagy manuálisan is, – világítás és hűtőrendszer ellenőrzés, – fékfolyadék, fékek, szervo olaj ellenőrzése, – kerekek, guminyomás ellenőrzése, kontrollálása, – olajcsere adatrögzítés, szervizvezetés.

Az autóhoz tartozó szervizkönyvet vezetjük,amelyet mindig hozz magaddal, hogy minden szervizelést bevezethessünk a könyvbe, így dokumentálva van, mikor, mit szereltünk az autón. Autóvétel előtt kérd el az eladótól az autó szervizkönyvét is! Ebből is láthatod, hogy mennyire karbantartott az autó. És ugyanez fordítva: ha el akarod adni az autódat, mutasd be a szervizkönyvét a vevőnek.

Japán hybrid autók típusspecifikus javítása, karbantartása. Hybrid autóknál fontos ugyanúgy a robbanómotor karbantartása, amit sokan elhanyagolnak, gondolunk itt az oljcserére és a sok hidegindításra.

A start-stoppos és a normál üzemű, de magas felszereltségű autóknál fontos az állandó tartós áramforrás. Ezt az akkumulátor ellenőrzésével és helyes cseréjével tudjuk biztostani.

– akkumulátorok azonnali cseréje
– akkumulátor ellenőrzése
– AGM-es akkumulátorral szerelt autók szoftveres feltanítása

Egyre több autó turbó feltöltővel van ellátva. Ennek a plusz hibaforrásnak a szakszerű javítását is vállaljuk rövid határidővel és gazdaságos javítási költséggel.

Az állapotfelmérésünk segít, ha autóvásárlás előtt álltok vagy ha csak informálódni akartok az autótok állapotáról. Star Car Garage autószerviz teljes körű állapotfelmérésének díja: 20.000 Ft. Időtartama kb.: 45 perc. Amennyiben mi végezzük a javítást, az állapotfelmérés költséget levonjuk a végösszegből.

Tartalmazza: – szoftveres hibakód-olvasást, – digitális rétegvastagságmérést, – aknán vagy hidraulikus emelőn teljes szerkezeti átvizsgálást, – futómű vizsgálatot, – kerék felfüggesztés, lengéscsillapító ellenőrzését, – fékek állapotának vizsgálatát, – motortérben lévő folyadékok, szíjak, szűrők állapotának vizsgálatát

Ezekről a vizsgálatokról írásbeli szakvéleményt állítunk ki.

Segítünk a bajban jutott autósainknak! Autómentőnk kizárólag a Star Car autószerviz garázsába szállít, ahol a lehető legrövidebb idő alatt megkezdjük a hiba megállapítását. Az autómentés díja kilométer és autó nagyság függő.

Autószerviz szolgáltatásaink közé nemcsak az olajcsere, hanem a műszaki vizsgára való felkészítés és a lebonyolítás is tartozik.
Műszaki vizsga díja ügyintézéssel 29.900 Ft-tól.

Eredeti gyári alkatrészek beszerzése 1-2 nap alatt történik, míg a gyárival megegyező minőségű alkatrészek akár 1 órán belül is eljutnak a Star Car Garage autószervíz telephelyére. Rengeteg fajta alkatrész van a piacon és sajnos a legtöbbje silány minőségű. Garanciát csak az általunk hozott és ajánlott alkatrészre tudunk biztosítani! Már egy olajcsere esetén is a legjobb minőségű alapanyagokat használjuk.

A mostani nagyteljesítményű autóknál igen fontos, hogy rendszeresen ellenőriztessük a fékek állapotát és cseréltessük a kopott alkatrészeket, főleg az automata autóknál az óriási igénybevétel miatt.
-fékfolyadék csere és viszkozitás mérése
-fékcsőcsere
-féktárcsa és betét cseréje
-fékmunkahenger cseréje

Vállaljuk a légrugók nemcsak ki- és beszerelését, hanem felújítását és/vagy teljesen új beszerzését.

Star Car Garage Autómosó és Autószerviz

 Bp. III. ker. 1039 Batthyány u. 5., Széchenyi u. 1. (11-es főút, Csillaghegy)
 hétfő-szombat 7-16, vasárnap: zárva
 hétfő-péntek 7-16, szombat, vasárnap: zárva

copyright © star car garage| |adatkezelési tájékoztató