Időpont foglalás:  +36 20 235 4236

Várónk

Rengeteg kreatív szolgáltatásunk van amire büszkék vagyunk, így van ez a gondosan megtervezett és kivitelezett várónkkal is.
Megpróbáltuk a lehető legtöbb kényelmi és használati funkcióval ellátni, hogy megkönnyítsük egy olajcsere, autómosó, polírozás alatti várakozási időt.

A következő szolgáltatásokat vehetitek igénybe nálunk:TV, funkciónk, ha előző este valamiről lemaradtatok volna, youtube funkciók ha bármelyik szolgáltatásunkat szeretnétek videó formájában megtekinteni. Jól jöhet egy olajcsere, autómosás, vagy egy klímatisztítás várakozása közben.

Az egész épület kívül-belül kamerarendszerrel van ellátva, és a bent parkoló éjszakázó autók állapotáról távfelügyelet és egyéb biztonsági intézkedések gondoskodnak. Egy nagyobb csomag esetében, mint példáúl a fényezéskorrekció, poírozás, kárpittisztítás, autójavításnál előfordul, hogy bent éjszakázik az autó a Star Car Garage-ban.

Sok ötletes dolgot helyeztünk el a várónkban, de talán ez a legpraktikusabb. Egyrészt a kényelmes várónkban végigkisérhetitek ahogy a polír szolgáltatásunkkal megszépül az autótok vagy éppen kárpittisztítást végzünk rajta. Amit láttok azt rögzítjük is, tehát a félreértések elkerülése érdekében látunk minden apró sérülést az autón ami esetlegesen nem a mi telephelyünkön történhetett.

Lehet apróságnak számít, de jól jöhet egy kis frissítő a mindennapokban. Kávékedvelők révén figyelünk arra, hogy mindig a legfrissebb pörkölésű friss minőségi kávéval szolgáljunk Nektek. A kávégépünket rendszeresen tisztítjuk és karbantartjuk. Espresso, rövid és hosszú kávék mellett kedvetek szerint ízesíthetitek magatoknak a megfelelő hozzávalókkal. Mindegyik szolgáltatásunk mellé jár a fekete kiegészítő legyen az egy autómosás, kárpittisztítás vagy polírozás.

A legtöbb ülőhelyhez elektromos kiállás tartozik, hogy ezzel is segítsük a lemerült készülékek, laptopok folyamatos használatát. Pár típusú mobilkészülékhez töltőt is biztosítunk.Ha dolgozni van kedvetek egy kímélő autómosás közben, akkor ez nagy segítség lehet.

Amennyiben egy árajánlatot kell megírnotok, vagy bármilyen más szolgáltatást kell elvégeznetek, nálunk ezt is nyugodtan megtehetitek és sokan élnek is ezzel. Várónkban vendégeink díjtalanul használhatják az internetünket, ezzel is hasznosabbá téve a várakozási időt.

Az elektromos kiállások és wifi funkciók mellett teljes irodaellátást biztosítunk, ha éppen valakinek dolgoznia támadna kedve egy autókozmetika. autószerviz szolgáltatásaink közben. Kérjétek kollégáinkat, ha éppen papírra, toll, ceruza vagy éppen egy nyomtatásra van szükségetek.

Örömmel várjuk a gyermekeket is ami ugye nemcsak nekik, hanem igazán a szülőknek is előny, mert a gyermeksarkunkkal a kisemberek is jól érzik magukat nálunk. Tudnak játszani kézügyességi játékainkkal, rajzolni vagy éppen kifestőket használni, de saját játékaikait is hozhatják a gyermek szőnyegünkre, ha épp ahhoz van kedvük. A Így a lefoglalt gyerekek szüleivel át tudjuk beszélni az autókozmetika, autószervizhez tartozó bármelyik szolgáltatásunkat.

Szállodai szintű tisztaságra és szolgáltatásra törekszünk a vizes helyiségeinknél is amit a mai kor megkövetel.Nem csak mellékhelyiség van nálunk, hanem mosdó, kézfertőtlenítő, női intim zacskó, törölköző és toalett papír is. Ugye, hogy így milyen viccesen hangzik, de nagyon sok autókozmetika, autószervizben nyomát sem találni hasonló apróságoknak.

Szomjazó vendégeink frissítőt vásárolhatnak maguknak, természetesen nem a mindennapokban megszokott ízekkel szolgálunk, hanem kis különlegességet vittünk a hűtőnk belsejébe is. Dr Pepper, Mountain Dew-tól kezdve az Arizóna teáig számos unicum bújt a hűtőnkbe ami jól eshet egy meleg nyári napon.

Autókozmetika, autómosó révén megtalálható nálunk pár apróság, mint például autóillatosító, téli jégoldó spray, kis autós ápoló csomag amit akár igény szerint is összeállthatunk. Illatosítók közül a California Scents és az új sok vendégünk arcára mosolyt csaló Little Joe figurák, amelyek tartós illatot szolgálnak az autók belső terébe. Télre szezonálisan készülünk, a téli jégoldónkkal, fagyálló hűtőfolyadékkal és téli szélvédőmosóval. Autószerelmeseknek pedig utóápoló csomagot kínálunk, ha valaki otthon szeretné magának mosni az autóját.

Star Car Garage autómosó, autókozmetika nyitása óta nagy sikerrel adjuk ajándékba bizonyos szolgáltatások mellé, de többen nagyobb mennyiséggel is vásároltak családjuknak a mósómacis bögrék, kulcstartók, trendi sapkák, kötények és ajándék hátizsákjaink közül 

Ha nem vagytok megelégedve a külső hőmérséklettel, akkor erre is van megoldásunk. Magatoknak szabályozhatjátok a várónkban található klimatizáló berendezésünket, ezzel még kellemesebbé téve a várakozási időt. Télen, ha a padlófűtés nem ad elég meleget vagy a nyári melegben hűsre vágytok amíg várjátok, hogy a kerámiabevonat rákerüljön az autótokra vagy éppen csak egy külső belső kímélő autómosó szolgáltatásunkat veszitek igénybe, akkor kezetekbe a megoldás.

Star Car Garage Autómosó és Autószerviz

 Bp. III. ker. 1039 Batthyány u. 5., Széchenyi u. 1. (11-es főút, Csillaghegy)
 hétfő-szombat 7-16, vasárnap: zárva
 hétfő-péntek 7-16, szombat, vasárnap: zárva

copyright © star car garage| |adatkezelési tájékoztató