Időpont foglalás:  +36 20 235 4236

Extrák

Kerámiabevonat, olajcsere, polírozás. kímélő kézi autómosó szolgáltatásainkon kívül van még pár dolog a tarsolyunkban. Kiegészítenénk pár praktikus aprósággal a szolgáltatásaink palettáját amivel is Titeket szolgálunk.

Rendkívül közkedvelt az ajándékutalványunk. Ha nem tudod, mit adnál szeretteidnek, mi segítünk ebben is. Az ajándék szolgáltatást személyesen az ajándékozott igényeire szabjuk, hogy annak nagy legyen a meglepetés ereje.Legyen az akár egy általános autómosó szolgáltatás, kárpittisztítás, olajcsere vagy akár egy kerámiabevonat. Lepd meg szeretteidet bármelyik szolgáltatásunkkal egy exkluzív ajándékutalvánnyal, lehet az karácsony, születésnap vagy névnap. A tetszőleges szolgáltatásunkat előre megvásárolva 1 éven belül az ajándékozott beválthatja nálunk. Az ajándékutalványt egy dísz borítékba lepecsételve adjuk át, így az ajándékozottnak nincs más dolga csak bemutatni Nekünk az előre egyeztetett időpontban

Mindig azon vagyunk, hogy valami különlegeset adjunk Nektek. Időközönként játékra hívjuk vendégeinket. Bármely szolgáltatásunk mellé kaparós sorsjegyet adunk ajándékba amin játszva, izgulva nyerhettek a rengeteg szolgáltatás közül.Fél évente legalább, de főleg karácsonykor rengeteg ajándék vár a nálunk vásárlókra. Érdemes figyelni a Star Car Garage Facebook és a Star Car Garage Instagram oldalunkat, mert ott rendszeresen hírt adunk a nyereményjátékainkról és egyéb eseményeinkről. Nyereményeink között megtalálhatóak a klímatisztítás, olajcsere, téli szélvédőbevonat és egyéb kisebb nagyobb ajándéktárgy is, mint a híres autóillatosítóink, kávé és üdítőink is.

Az általunk elkészített kerámiabevonatos autókat az átadástól számítva egy hét elteltével ellenőrző tisztításnak vetjük alá, ezzel meggyőződve, hogy a polírozás, fényezéskorrekció, kerámiabevonat a lehető legjobb minőségben lett elvégezve.Az első minőségi kontroll közvetlen az átadás előtt történik a második pedig egy 45-60 perces helyben megvárható kímélő külső belső tisztítás, amikor az autó fényét, a hologramm mentességet és a hydrofobitást vizsgáljuk.

Ingyen autómosás? Ajándék autótisztítás? Jó minőségben? Olajcsere, autójavítás mellé? Amennyiben az autószervizünkben a munkadíj és az anyagköltség összessége meghaladja a 200.000Ft-ot, mi kívülről, belülről tisztán adjuk vissza az autót. Jó érzés amikor nemcsak jó és megbízható autóba kell vissza ülnünk, de jó illattal és tisztasággal is párosul. Az autószerviz és az autómosó szolgáltatásokat összekötve tudtunk több kényelmi funkciót és szolgáltatást létrehozni, amellyel szintén a vendégeink kedvébe tudunk járni.

Érdemes követni a Star Car Garage Instagram és Facebook oldalunkat ahol közzé tesszük a nyereményjátékainkat és egyéb ajándék szolgáltatásainkat. Karácsonykor állandó nagy ajándékokkal halmozunk el benneteket, ezzel díjazva hűségeteket. Mindegy, hogy milyen szolgáltatás miatt kerestetek meg minket, legyen az kerámia bevonat, olajcsere, kárpittisztítás, polírozás vagy a kézi autómosó bármelyik csomagunk. A lényeg, hogy a játékban vegyetek részt amiben általában megosztással, likeokkal tudtok részt venni. Az állandó karácsonyi nagy játékunkon kívül akár negyed vagy fél évente is előrukkolunk valami kis meglepetéssel.

Egész évben nem csak polírozunk és autót mosunk, hogy minél szebb és jobb autókat állítsunk elő, hanem van az évnek egy olyan része amikor másra is kell gondolnunk nem kizárólag a kerámiabevonatos, csillogó autókra és vendégeinkre. Év végével, karácsonykor a munkánk kicsit kibővül egy kis adakozással vagy segítségnyújtással is. Szívesen fogadjuk a Ti segítségetek is, hogy minél nagyobb dolgot tehessünk le a rászorulók asztalára. Ezzel kapcsolatos információkat mindig az online felületeken közöljük.

Általunk frissen konzervált, kezelt autódat hogyan tartsd karban?

Nálunk vásárolt szolgáltatásaink mellé díjtalanul adjuk a szaktanácsadást. Ezekkel az információkkal hosszú távon megőrizheted autód esztétikai szépségét. Segítünk az általunk használt, tesztelt termékek beszerzésében is, ez nagyban segít, hogy a megfelelő eszközökkel és anyagokkal tudjatok otthoni körülmények között dolgozni.

Új autót vettem, mit tegyek?

Már autód átvétele előtt látogass el hozzánk és informálódj autód esztétikai védelméről, mert egészen biztosak vagyunk benne, hogy ez az infrmáció megtérül számodra. Új autót kezelni és karbantartani mindig a leggazdaságosabb.

Miben különböznek az autóápolási szokások?

Mivel minden tulajdonosnak más célt szolgál autója, máshogy használja, más-más futásteljesítménnyel és más eszközpark áll rendelkezésére a tisztításhoz, ezért mindig az adott tulajdonos és autója igényére szabjuk a megoldást. Nem mindegy, hogy egy Oldtimer autót kell felkészíteni egy kiállításra vagy éppen egy sok kilómétert futó autó karbantartását kell megoldanunk.

Otthon szeretnék autót ápolni!?

Van erre megoldás, de ezt csakis szakavatott autószerelmeseknek ajánljuk és annak akinek megvan a fizikális háttere hozzá.

Pénzbedobós mosót használhatok-e?

Igen, de mindenképp össze kell rakni az autómosási programot, hogy mit érdemes és mit kevesbé használni az ilyen kézi autómosókban.

Nem olajcsere matrica?

Az általunk bármelyik esztétikai csomagunkkal ellátott autókat nyomonkövetjük hosszú távon. A viaszkezelt, nanobevonatos vagy kerámiabevonatos, frissen polírozott autókat megjelöljük a védjegyünkkel, hogy lássuk, teszteljük nyomon kövessük az évek alatt. Ezzel saját magunkat, anyagainkat és technológiánkat fejlesztjük, hogy minél jobb szolgáltatásokat tudjunk biztosítani.

Star Car Garage Autómosó és Autószerviz

 Bp. III. ker. 1039 Batthyány u. 5., Széchenyi u. 1. (11-es főút, Csillaghegy)
 hétfő-szombat 7-16, vasárnap: zárva
 hétfő-péntek 7-16, szombat, vasárnap: zárva

copyright © star car garage| |adatkezelési tájékoztató