Időpont foglalás:  +36 20 235 4236

Megpróbáltunk különlegeset alkotni.
Ez meglátszik az épület külső-belső megjelenésétől kezdve az utolsó szolgáltatásunkig. Fontosnak tartjuk a mai világban, hogy aki nálunk jár valami plusszal távozzon. Ne csak az autómosó, autókozmetika, olajcsere legyen előtérben, hanem sok más apróság is járjon egy komplex csomagként..

Folyamatos fejlesztéseket végzünk az autójavító részlegünkben és az autóápoló, autómosó egységünkben is, ezért az álláslehetőségek nyitottak az érdeklődők számára.
Emailben várjuk az önéletrajzos jelentkezéseket, aki egy jól működő normál, rendezett körülmények közötti vállalkozás csapatának tagja akar lenni.
info@starcargarage.hu
06202354236

2019 októberében lett 3 éves a Star Car Garage autómosó és autószerviz és erre az alkalomra teljesen új megjelenésű honlappal készültünk Nektek.
Reméljük sokkal több információt sikerül átadni és mindent megtaláltok rajta. Integráltuk az instagram fiókunkat a honlapunkba, több részletet és menüpontot hoztunk létre. Bővítettük az információkat és a szolgáltatási palettánkat, hogy színesebb képet kapjatok rólunk és a felmerülő kérdésekre megtaláljátok a választ.

A saját online marketing tevékenységeinken kívül a média más szegletibe is sikerül eljuttatni az innovatív szolgáltatásainkat és így is tudjuk kommunikálni az autómosó, autókozmetika, autóipar fejlődését. 2018 AMTS megjelenésünk: Az ország legnagyobb autós rendezvényén mutattuk be a Flexel közösen az egyedülálló magas minőségű akksis polírozó gépeket, polírozás, kerámiabevonat működésével egyetemben. 2018 Speedzone: Az online autós portál királyaival sikeres közös együttműködést tudhatunk magunk mögött a 18-as évben.2019 Totalcar: A Totalcar autós portál stábja látogatott el hozzánk, hogy egy közös informális cikket hozzunk létre a kerámia bevonat szolgáltatásunkról. 2019:Speedzone: Közös együttműködésünket szorosabbra fogva közös videósorozatot indítottunk el szakmai jelleggel, mint pl: kímélő autómosás, polírozás, kerámiabevonat.

Star Car Garage Autómosó és Autószerviz

 Bp. III. ker. 1039 Batthyány u. 5., Széchenyi u. 1. (11-es főút, Csillaghegy)
 hétfő-szombat 7-16, vasárnap: zárva
 hétfő-péntek 7-16, szombat, vasárnap: zárva

copyright © star car garage| |adatkezelési tájékoztató